mandag 7. november 2011

Stockholm - skandnavias hovudstad


Å få vinke farvell til kollegaer etter berre å ha jobba fram til lunsj på ein mandag, er ein herleg følelse. Vi var 3 jenter som flirte godt da vi gjekk fra kontoret til bilen med kvar sin bag. Inne i bilen lener vi oss godt tilbake i setet og tek på oss solbrillene - Stockholm here we come!

På hotellet i Stockholm sentrum samlast vi fleire jenter. Heile 10 kollegaer er vi samla i byen for å oppleve Stockholm i haustfargar, shopping og ikkje minst grunnen til vi kom på å stikke til Stockholm; Rihanna konsert. Billettane vart bestilt for over eit år sidan på ein jentekveld, og no var endelig tida komen.

På 3 dagar får vi med oss felles middagar og lunsj, vi får gått gatelangs og utforska både Gamlastan, sentrum og Sødermalm, og vi får opplevd konsert sammen med 15000 andre mennesker i Globen. Både konserten dagen før i Malmø og dagen etter i Stockholm vart avlyst, så vi var glade for at vi fekk opplevd den.

Alle var godt fornøyd med oppholdet i Stockholm da vi reiste der i frå. Og vi er nok fleire som har lyst tilbake dit på januarsalg - for shoppingby det var det!  





 



                       








2 kommentarer:

  1. Kjekt at du fekk en slik fin tur-velfortjent!
    Ja,det er en flott by!!!mor

    SvarSlett